Geluidsoverlast supercars

Verkorte versie:

Uitgebreide versie:

4 juni 2021
https://www.pzc.nl/rotterdam/aboutaleb-pakt-scheurende-en-donuts-draaiende-verkeershufters-aan-het-liep-helemaal-uit-de-hand~a45746de

Aboutaleb pakt scheurende en donuts draaiende verkeershufters aan: ‘Het liep helemaal uit de hand’

Rotterdam zet de aanval in tegen verkeershufters. Om overlast in te dammen wordt deze zomer op een aantal plekken extra gecontroleerd en worden fysieke maatregelen genomen. Zo is gistermiddag een parkeerterrein op de Wilhelminapier afgesloten.

22 augustus 2020

VVD meldpunt verkeersaso’s:
https://www.vvdrotterdam.nl/verkeersasos/

Ben jij die scheurende, toeterende auto’s die jouw nachtrust en woonplezier verpesten ook zo zat? Je bent niet alleen. We willen veilige straten voor alle Rotterdammers en willen deze verkeersaso’s de stad uit. Om een goed beeld te schetsen is het van belang dat deze overlast gemeld wordt. Meldingen zijn nodig om te weten in welke straten en wanneer er steviger moet worden opgetreden tegen verkeersaso’s en snelheidsduivels. Weet jij zo’n straat of woon jij zelf in zo’n straat? Meld het dan via deze knop.

Zeven gebieden waaronder de Meent, de Wilhelminapier en Nesselande als prioriteitsgebieden aangewezen voor het weren van verkeersaso’s.

https://www.ad.nl/auto/vvd-opent-meldpunt-voor-verkeershufters-mensen-kunnen-hun-klachten-nu-nergens-kwijt~a721522f/